Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Whiskyjongens.nl.
Eventuele algemene voorwaarden van klanten worden hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.


De persoonsgegevens die u via onze website aan ons verstrekt, bijvoorbeeld door een bestelling te plaatsen, leggen wij vast in een bestand dat door ons vertrouwelijk en in overeenstemming met alle toepasselijke privacy regelgeving wordt behandeld.
Voor de verwerking en delen van uw gegevens, verwijzen wij u daar naar de privacy voorwaarden.


Wij wijzen op alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website www,whiskyjongens.nl. Dit betekent onder meer dat het niet is toegestaan om zonder onze toestemming de op de websites vermelde informatie openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken, behalve voor persoonlijk gebruik.


Indien u zich registreert op de nieuwsbrief, verzorgen wij regelmatig updates van onze diensten.


Wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk te waarborgen dat de websites virusvrij zijn, maar kunnen dat helaas niet garanderen.


Alleen personen van 18 jaar en ouder kunnen bestellingen plaatsen via de websites. Indien producten worden bezorgd of de koper is deelnemer aan een evenement, kan onze bezorger c.q. wijzelf om legitimatie vragen. Indien er twijfel bestaat over de leeftijd van de persoon aan wie de bestelling wordt afgegeven. Geldige legitimatiebewijzen zijn onder meer een nationaal paspoort en een Europese identiteitskaart.


Hoewel deze websites met de grootste zorgvuldigheid tot stand is gekomen, kan het voorkomen dat kenmerken van producten (prijs, uiterlijk, allergenen vermelding) niet juist worden weergegeven of afgebeeld. U kunt geen aanspraak maken op levering op grond van foutief weergegeven informatie.


Whiskyjongens behoudt zich het recht voor actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en acties voortijdig te beëindigen.

De website kan links bevatten naar websites van derden. Wij selecteren de websites waarnaar verwezen wordt zo zorgvuldig mogelijk. Wij kunnen echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de websites van derden.


Wij kunnen deze algemene voorwaarden wijzigen. De gewijzigde voorwaarden gaan in zodra u een nieuwe bestelling bij ons plaatst. U geeft daarmee aan akkoord te gaan met de gewijzigde voorwaarden.


Wij streven ernaar uw bestelling binnen drie dagen te leveren, maar we kunnen de levermomenten helaas niet garanderen. Wij accepteren geen aansprakelijkheid op een te late levering.

Alle prijzen getoond op onze website zijn incl BTW